Voorstelling 2012

“ Alles Kits ”
Komedie door Rolf Salomon.

Zoals altijd heeft Hans zich achter zijn krant verstopt om niet naar het gepraat van zijn vrouw Francisca te hoeven luisteren. Deze maakt op zekere dag op fantasievolle wijze misbruik van deze situatie. Ze verzwijgt voor Hans dat ze geld heeft gewonnen in een prijsvraag en vraagt hem pro forma of hij graag met haar op vakantie zou willen. Omdat hij, zoals Francisca al verwacht had, weer eens niet heeft geluisterd, gaat ze onder voorwendsel naar de begrafenis van een ver familielid te moeten, met twee vriendinnen naar Griekenland.
Nu Francisca niet thuis is, nodigt de hardhorende oma, haar vriend Gijs, die in het bejaardentehuis woont, uit om langs te komen. Een dergelijk idee heeft ook Piet, de vriend van Hans. Hij nodigt zijn internetkennis Barbara uit, om met haar in de woning van Hans een paar spannende uurtjes te beleven.
De handboeien die Barbara bij zich heeft dienen echter niet voor hetgeen Hans denkt. Echt spannend wordt het als de overleden tante uit Griekenland op de stoep staat en aan begint te pappen met Gijs, de geliefde van oma. Opeens wordt het allemaal erg krap in de woning van Hans en Francisca. Als Francisca en haar beide vriendinnen eerder dan de bedoeling was uit Griekenland terugkeren, schijnt de woning verlaten te zijn en vinden zij er slechts één meubelstuk.

Rolbezetting:

Francisca Glynis Breman
Hans Sander Overbeek
Hilde Falucia Vette
Betty Joke van Stam
Piet Mario Nierynck
Oma Pascalle Mense
Gijs Meerten van der Werf
Barbara Joleen Nachtegeller
Floor Raymonde de Wever
Souffleuse & Grime Rieke Overbeek & Joce Jezeer
Licht & Geluid Piet van Es

Dit stuk wordt geregisseerd door Ria Geritsen