Voorstelling 2010

“ Een pil voor Opa ”
Klucht van Donders Mooi!

Het gezin van Evert Kuipers is in goeden doen. Hijzelf kan deze weelde wel aan in tegenstelling tot zijn vrouw Sippie. Zij neemt binnen het gezin een dominante positie in. Dochter Janine lijkt veel op haar vader, maar staat een beetje onder invloed van haar moeder.

De tuinman van het gezin, Ahmed, is van Marokkaanse afkomst en heeft een oogje op Janine. Deze gevoelens zijn wederzijds en daarom heeft Bert, ook al is hij van goede afkomst en zou Sippie hem graag als schoonzoon zien, het nakijken.

Alles verandert op slag als er een notaris langs komt die melding maakt van een testament. De familie kan veel geld erven als ze de vader van Evert voor ten minste en half jaar liefdevol in hun huis opnemen. Dit zeer tegen de in van Sippie die deze echte levensgenieter totaal niet kan uitstaan en zich altijd geneert voor zijn gedrag. Voordat ze hierover kunnen nadenken heeft de oude baas zich echter al aangediend samen met zijn verpleegster Karin.

En wat heeft Jolanda nu eigenlijk bij de oude heer te zoeken. Heeft hij haar in een onbezonnen bui ten huwelijk gevraagd of is er meer aan de hand.

Rolbezetting:

Evert Titius Weijma
Sippie Glynis Breeman
Janine Joleen Nachtegeller
Achmed Pieter van Heugten
Opa Pieter van Ruiten
Bert Sander Overbeek
Notaris Jacques Glaudé
Karin Ria Gerritsen
Jolanda Raymonde de Wever
Licht & Geluid  Piet van Es

Dit stuk wordt geregisseerd door Pieter van Ruiten.