Voorstelling 2023

” De Super Super “
Klucht in 4 bedrijven door Henk Roede

De supermarkt van Sjors is het slechtst lopende filiaal van de keten “Super Super”. Sjors is dan ook geen geboren ondernemer en heeft het ook niet getroffen met zijn kleurrijke personeel. Maar het allergrootste probleem is dat er een jaar geleden een vestiging van Mega Markt is geopend aan de overkant van de straat.

De “Super Super” keten geeft Sjors nog één kans om de omzetcijfers op te krikken om zo de merknaam “Super Super” te mogen behouden. Om Sjors hiermee te helpen stuurt de keten hulp, in de vorm van de onervaren Nicolette. Nicolette gaat overijverig aan de slag, maar of alle inspanningen wel zo goed uitpakken? Komische situaties wisselen zich in een snel tempo af in deze klucht in een supermarkt, compleet met hangouderen, accordeonist voor de deur, een op hol geslagen flessenautomaat en nog vele andere gekkigheden.

Wederom een dolkomische klucht, geschreven door Henk Roede. Na successen als o.a. Tante Bella’s Beautysalon, Extra hulp op de Eerste hulp en Dolle beestenboel, is dit ook weer een stuk, welke garant staat voor een hilarische avond.

Rolbezetting:

Sjors Sander Overbeek
Nicolette Annemiek van Dorsten
Magda Marry Faas
Chantal Chantal Roubos
Bauke Wout Osborne / Mario Neyrinck
Plien Marieke Weverink
Annette Edith Neyrinck
Roelie Glynis Breman
   
Souffleuse Raymonde de Wever
Regie Ria Gerritsen & Wout Osborne