Voorstelling 2017

” Geen Ja en Geen Nee ”
Klucht door C.J. Slijkoord

Tijdens een verjaardagspartij van een aantal jongelui, besluiten de vrienden van Hendrik om hem een loer te draaien. Ze geven Hendrik op slinkse wijze op voor het televisiespel “Geen Ja & Geen Nee”.
Tot zijn niet geringe verbazing krijgt Hendrik geheel onverwacht een uitnodiging voor een intakegesprek. Hij voelt helemaal niets voor een intakegesprek en wil direct afhaken. Zijn jongste zus denkt daar duidelijk anders over en onderneemt dappere pogingen om Hendrik op andere gedachte te brengen. De reacties binnen de familie van Hendrik op alle pogingen om Hendrik goed voorbereid te laten deelnemen aan het televisiespel, variëren van een zekere mate van trots tot een -op zijn zachtst gesteld- sceptische benadering. Vooral oma Katrien staat snel met haar ongezouten mening klaar.
Angelique, de presentatrice van het TV programma “Geen Ja & Geen Nee” wordt zowel tijdens het intakegesprek, als tijdens de opname tot wanhoop gedreven door Hendrik. Iets wat haar eerder in haar carrière nog nooit is overkomen.
Dit toneelstuk staat bol van de meest onverwachte, maar vooral humoristische gebeurtenissen, die elkaar in hoog tempo opvolgen. Een regelrechte aanrader voor zowel de spelers als het publiek.

Rolbezetting:​

Nelis Dorus Duchâteau
Sara Rachel Zwetsloot
Katrien Pascalle Mense
Hendrik Sander Overbeek
Mieke Rieke Overbeek
Sjanie Chantal Roubos
Guido Mario Neirynck
Angelique Marieke Weverink
Souffleuse Glynis Breman

Dit stuk wordt geregisseerd door Ria Gerritsen.