” Pension de Goot “, een klucht in 4 bedrijven door Ton Davids, nu ten tonele gebracht door Wie Wil Die Kan.

Een opvanghuis voor dak- en thuislozen – Rika is gewend met haar winkelwagentje de vuilnishopen af te schuimen – Eduard is een gesjeesde toneelspeler die aan de drank is – Jotie is een drugsverslaafde dichter in spe – Wanda speelt de hoer. Voor hun wordt gezorgd door Toos en de vrijwilligster Pien. Het voorbestaan van ‘pension de Goot’ wordt bedreigd door mevrouw Meerman en het bestemmingsplan van de gemeente. Pien blijkt toch niet zo vrijwillig als ze lijkt te zijn. De individuele taken van de zwevers lijken in deze situatie de redding te zijn van ‘pension de Goot’- alhoewel dan is het geen pension meer.

Rolbezetting:
Rika Marry Faas
Eduard Sander Overbeek
Jotie Mario Neirynck
Wanda Edith Neirynck
Pien Chantal Roubos
Toos Annemieke van Dorsten
Elsberth Marieke Weverink
Souffleuse Raymonde De Wever
Regie Ria Gerritsen
Hand en spandiensten Glynis Breman en Wout Osborne

Kom allemaal weer een gezellige avond beleven in hotel Orion. Na de corona jaren waarin wij niet konden optreden, staan wij te popelen om op 12, 14 en 15 maart 2024 weer op de planken te staan.

De intree is € 10,- voor 2 personen mits u donateur bent, anders kost een kaartje voor 1 persoon € 10 ,- aan de deur. En wat krijgt u ervoor? Gebak, koffie of thee en natuurlijk een dolkomische klucht.

Plaats: Hotel Orion, Julianalaan 19, Kaag (eiland).
Aanvang: 20:00 uur. Zaal open: 19:30 uur.

U kunt donateur worden door het inschrijf formulier Vrienden van ” Wie Wil Die Kan “ in te vullen.

Daarnaast is er een verloting en zijn er leuke prijzen te winnen.